Samsun Bebek Mağaza Poşeti

“Eser Baskı Merkezi” Baskılı Poşet Üretiminde çalıştığı yüzden fazla sektör ile hızlı ,ekonomik ve kaliteden ödün vermeden işlerini müşteri odaklı ve çizgisini bozmadan sürdürmektedir. Başarılı,güvenilir ve kalite anlayışından ödün vermeyen Firmamız , çıtayı her seferinde bir üste çıkartarak Türkiye’de bir ilk olan “10 KG 2 Renkli Baskılı Mağaza Poşeti” üretimine geçerek hem kendi işletme merkezini öne çıkarmış, hem de sektör üzerinde kendi alanında en iyi olma yolunda büyük adımlar atmıştır.
Müşterilerimizden Aldığımız yoğun talep üzerine,Kargo şirketlerinin kullandığı kargo poşetlerini kullanmak yerine Firmalarına ait logo ve bilgilere sahip kargo poşeti üretimine başladık. Bunun üzerine marka değeri taşıyan ve satılan ürünlerin potansiyelini arttırmak için firmalara özgü min 10 kg F2 kalitesinde 16 Mikron kalınlığında yırtılma ve açılma gibi sorunları asla barındırmayan kargo poşetlerini siz değerli müşterilerimize gönül rahatlığı ile kullanabilme imkanı sunmaktayız.

Samsun Bebek Mağazaları poşet ihtiyacı olan firmalar için özel baskılı poşet üretimi yapmaktayız. Firmaların veya işletme sahiplerinin istek ve taleplerine uygun tasarımlar, siyah veya beyaz renkte poşetin üzerine tasarlanarak, müşterilerimizin beğenisine sunulur.F2 Kalitesinde olan poşetlerimiz, kalitesi ve sağlamlığı konusunda sizi asla yarı yolda bırakmayacaktır. Türkiye’nin her yerine kapıda ödeme imkanı ile teslimat sağlanmaktadır.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.